Bekendmaking Beste Spirituele Boek 2018 op 11 februari

mvds Berichten homepage

 

Steeds leuker van Jelle Hermus (Kosmos Uitgevers), Rebible van Inez van Oord (Kosmos Uitgevers), In het oranje ochtendlicht van Nina Riggs (Ambo|Anthos), De kracht van betekenis van Emily Esfahani Smith (uitgeverij Ten Have), De kracht van stilte van Kankyo Tannier (Xander Uitgevers), Gewoon God van Philip Troost (Kok) zijn genomineerd voor de juryprijs Beste Spirituele Boek 2018. 

Een comité bestaande uit Jacobine Geel (theologe en presentatrice KRO-NCRV), Marije van Beek (redacteur Trouw), Kitty Geerts (boekhandel Haasbeek Zoetermeer) en Bea Rigter (Idea Cultuur) heeft de shortlist samengesteld. 

Stemmen kan tot 31 januari

Iedereen kan stemmen op de zes genomineerde boeken. Onder de stemmers worden 5 Select Wellness Group entreebewijzen voor 2 personen verloot met een waarde van € 57,50. Er is keuze uit 26 sauna’s door het hele land.

  • Je bent de gehele dag welkom bij een sauna naar keuze.
  • Vrij gebruik van doucheproducten, scrubzout en alle sauna- en wellnessfaciliteiten.
  • Een rondleiding als start van de wellnessdag (op aanvraag)
  • Deelname aan opgietingen (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Geldig tot 1 jaar na datum uitgifte.

Bekendmaking winnaar

De winnaar wordt 11 februari bekendgemaakt tijdens het tv-programma Jacobine op Zondag van de KRO-NCRV op NPO2. Vorig jaar werd Rusteloosheid van Ignaas Devisch bekroond tot Beste Spirituele Boek 2017.

Kortingsactie met ZIN

Drie van de genomineerde titels zijn met € 5,- korting verkrijgbaar. In ZIN Magazine nr 2 van 9 januari 2018 vind je een kortingsbon.

Lees meer op deze pagina >