Over de Campagne

“Hoe chaotischer de wereld aanvoelt, des te meer het voelt aslof de stabiele grond onder ons vandaan zakt. Een deel van ons voelt hierdoor een drang om antwoorden te zoeken op grote levensvragen. Uiteindelijk brengt deze zoektocht ons allemaal op dezelfde plek: innerlijke vrijheid en een sterke verbondenheid met het moment, onszelf en de wereld om ons heen.

Dit groeiende bewustzijn helpt ons gedachten en verwachtingen minder serieus te nemen. Hierdoor leren we leven vanuit compassie. Voor onszelf, voor onze omgeving en voor alles dat leeft. We ervaren de chaos niet langer als probleem, we leren ieder moment accepteren zoals het zich ontvouwt.”

Jelle Hermus РWinnaar Beste Spirituele Boek 2018  

De Maand van de Spiritualiteit

De hele maand februari 2021 staat in het teken van de Maand van de Spiritualiteit. Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving, vooral in deze onzekere tijd. Men is op zoek naar balans in zowel geestelijk als lichamelijk welzijn. Traditiegetrouw reiken we tijdens de Maand van de Spiritualiteit de prijs uit voor het Beste Spirituele Boek van het afgelopen jaar.

Van 15 t/m 31 januari kan het publiek stemmen op de zes genomineerden: http://bit.ly/StemformulierSpiritueleBoek2021

Partners en initiatief
De Maand van de Spiritualiteit is een initiatief van VBK, Happinez Magazine en KRO-NCRV.

Algemeen Reglement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.