De kracht van stilte – Kankyo Tannier

Omarm stilte in je dagelijks leven en word gelukkiger!

Staat jouw telefoon altijd aan en check je ieder uur minstens drie keer of je nieuwe berichten hebt? Heb je het gevoel overspoeld te worden door een stroom aan informatie? Wil je een betere balans in je leven, maar weet je niet hoe? Kankyo Tannier leert het je!

Aan de hand van persoonlijke ervaringen en herkenbare voorbeelden wijst ze je op het belang van stilte. Ze laat zien hoe je met een aantal simpele oefeningen rustmomenten kunt creëren in de hectiek van alledag.

Je kunt de oefeningen in je eigen tempo doen, rustig thuis, op de fiets of in de trein. Concentreer je op jezelf en krijg grip op je gedachten. Leer beter luisteren, kijken en de stilte die je vindt echt ervaren. Rustmomenten zijn overal!

Kankyo Tannier is een boeddhistische monnik in de zenstroming. Ze bracht ruim vijftien jaar in een klooster in de Elzas door.

Tannier geeft les in meditatie en heeft een blog over spiritualiteit in ons dagelijks leven: www.dailyzen.fr.

Aanbeveling van het comité o.l.v. Jacobine Geel:

Kankyo Tannier is zenboeddhiste en therapeute, die de lezer door dit doorleefde en tegelijkertijd lichtvoetige boek kennis laat maken met de betekenis van stilte voor een leven in echte vrijheid. Niemand hoeft daarvoor het klooster in. Wie het aandurft om met de oefeningen die Tannier beschrijft aan de gang te gaan, ontdekt dat weerbaarheid tegen lawaai zelfs middenin een lawaaiige wereld te trainen is.