Giel Beelen schrijft essay voor de Maand van de Spiritualiteit

mvds Berichten homepage, In het nieuws

Kukuru – de 10 grootste levenslessen tot nu toe 

De hele maand februari 2021 staat in het teken van de Maand van de Spiritualiteit. Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving, vooral in deze onzekere tijd. Men is op zoek naar balans in zowel geestelijk als lichamelijk welzijn. Traditiegetrouw reiken we tijdens de Maand van de Spiritualiteit de prijs uit voor het Beste Spirituele Boek van het afgelopen jaar.

Speciaal voor de Maand van de Spiritualiteit schrijft Giel Beelen het essay Kukuru – de 10 grootste levenslessen tot nu toe. ‘Kukuru’ staat voor kort, groots en je innerguru (je innerlijke drijfveer).

In zijn gelijknamige podcast Kukuru gaat Giel wekelijks in gesprek met inspirerende sprekers over zelfontwikkeling en spiritualiteit. De 10 grootste lessen die hij van deze sprekers heeft geleerd, beschrijft hij in dit essay. Niet om te vertellen wat je moet doen, maar wat je kán doen om het optimale uit het leven te halen.

Giel Beelen heeft meerdere Marconi-awards op zijn naam staan, een Gouden RadioRing en het wereldrecord radiomaken. Momenteel presenteert hij de nachtshow ‘Giel’ op NPO Radio 2.

Fotograaf: William Rutten