Wat vind jij het Beste Spirituele Boek van 2013?

Wat vind jij het Beste Spirituele Boek van 2013? Van 14 januari t/m 2 februari kun je stemmen op een van de tien titels uit de shortlist. Uit de top 3 van publieksfavorieten kiest een vakjury het beste spirituele Boek 2013. De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 7 februari 2014.

 

7 Comments

Wat vind jij? Laat van je horen! Leave a Comment

 1. Kees says:

  Raar het gaat zo vreemd met het stemmen dat ik niet eens gezien heb op welk boek ik nu gestemd hebt.
  Bedoeling was Geurtzen. Verslaafd aan denken
  Groet
  Kees

 2. Liza says:

  Van domme dingen doen word je wijs.
  Mijn mini handleiding voor de reis door het leven. Dankjewel Lisette!

 3. Sjaak Boon says:

  Mooi inspirerend en helder boek! Met ….troostende woorden dat het allemaal ook niet in één keer te begrijpen is en laat het denken erover dan ook maar even los….!

 4. G.W.A. Geurts says:

  Jaap Hiddinga blijft mijn favoriet

 5. C says:

  Wel erg kleine plaatjes van de omslagen, zo kan ik niet zien waarop ik stem!

 6. mvds says:

  Voor wie de boekomslagen wat grote wil zien, is hier een grotere versie van de stemwidget: http://www.maandvandespiritualiteit.nl/stem-op-het-beste-spirituele-boek-van-2013/.

  Dank voor het stemmen!

 7. paul peters says:

  revolutionair , net een thriller. ikheb het boek nu voor de derde keer gelezen en wederom heb ik dan weer een nieuw boek gelezen. Jan Geurtz kan het Tibetaans Boedhisme aangevuld met westerse psychologie erg goed naar leesbaar vertalen , zodat het voor ons lezers helder is te verstaan, al moet je het boek blijven lezen.En dat is nu ook precies de bedoeling, elke keer lees je meer en je geest wordt daardoor langzamerhand verlost van zijn oude concepten en helderheid en geluk valt je dan ten deel. proficiat Jan

Leave a Comment

Deel jouw mening over dit bericht.