ZIN kortingsactie

Zin in korting? Ontvang nu korting op zestien bestsellers!

Zin en de Maand van de Spiritualiteit selecteerden speciaal voor jou zestien titels die inspiratie geven, uitkomst bieden en tot nadenken stemmen.

Mooi meegenomen; je koopt ze met 5 euro korting met de kortingsbon uit Zin nr 2 2018. De bonnen zijn tot en met 31 maart in te wisselen (een kopie inleveren mag ook) via de boekhandel.

Krijg korting op onderstaande titels

 

Zo word je honderd,

Japan is het land met de meeste 100-jarigen ter wereld. Wat opvalt is hun hoge kwaliteit van leven, die is ver boven gemiddeld. Zo word je honderd is het verhaal van deze 100-jarigen en hun dagelijkse gewoonten. Wat eten ze? Werken ze nog? Hoeveel uur slapen ze? Waar geloven ze in? Prachtige persoonlijke portretten!
Zo word je honderd, Junko Takahashi van €15 voor €10 met kortingscode 904-10354

Dalai Lama collectie,

‘De Dalai Lama is voor velen een van de grote spirituele leraren van deze tijd. Doorleefd, doordacht en met praktische adviezen.’ – Trouw
Nu vijf bestsellers in een prachtige collectie! De box bevat de volgende bestsellers:
– Open je hart
– De kunst van relaties
– De diepte van het zijn
– Zijn wie je werkelijk bent
– De kunst van het geluk
Dalai Lama collectie,Dalai Lama van €49,99 voor €44,99 met kortingscode 904-10352

Goed gevoel,

Zen monnik Paul Loomans leert je ‘emotiesurfen’. Emoties kun je zien als golven, ze komen en ze gaan, zijn soms heel heftig en soms heel vlak. Daaronder ligt een kalme zee, waar je altijd weer naar terug kunt keren. Met veel praktische oefeningen en herkenbare persoonlijke verhalen helpt Paul Loomans je om de interactie tussen gevoelens en gedachtes op de juiste manier te beleven en emotionele reacties tot rust te brengen.
Goed gevoel, Paul Loomans van €20 voor €15 met kortingscode 904-10351

Mindfulness Doeboek,

Mindfulness leert je beter om te gaan met onder andere stress en piekeren door met je aandacht in het hier en nu te zijn. In dit werkboek vind je de gehele mindfulnesscursus (MBSR) als totaalpakket. De simpele maar doeltreffende oefeningen zijn gericht op deze training in focus en aandacht. De bijbehorende audio bevat diverse meditaties zoals de bodyscan, zit- en loopmeditaties en visualisaties zoals de berg en het meer. Met ruim 60 oefeningen in het boek en 10 bijbehorende meditaties op audio.
Mindfulness Doeboek, Eva Brobbel van € 24,99 voor € 19,99 met kortingscode 904-10343

Pauze,

Vaak hebben we door alle drukte het gevoel dat we vast zitten. We willen een nieuwe stap maken maar we weten niet hoe. En daar hebben we het eigenlijk ook te druk voor. Juist door een pauze in te lassen, heb je ruimte om hierover na te denken en op adem te komen. In dit rustmoment leer je jezelf kennen. Waarom neem jij bepaalde beslissingen en maak je bepaalde keuzes? Neem pauze om verder te kunnen gaan, te veranderen en een volgende stap te nemen.
Pauze, Danielle Marchant van €17,99 voor €12,99 met kortingscode 904-10366

De weg,

In De Weg laat Puett zien dat de oude Chinese filosofen, onder wie Confucius en Lao Tzi, mensen in de 21ste-eeuw iets te leren hebben over zichzelf, werk, opvoeding en relaties. Dit doen deze filosofen door waarde te hechten aan kleine gebaren, rituelen en goede gewoontes. Een goed leven bereik je niet door ‘je ware zelf’ te ontdekken en een groots plan uit te voeren, maar door de weg naar innerlijke beschaving en betrokkenheid te bewandelen.
De weg, Michael Puett van €19,99 voor €14,99 met kortingscode 904-10316

Solo,

Haar vader, zus en moeder overleden vrij kort na elkaar. Lonneke was radeloos van verdriet. Pas toen ze bij toeval kennismaakte met de Spaanse flamencomuziek, wist ze hoe ze uiting kon geven aan haar grote verdriet. Lonneke werd Luna en studeerde in 2015 als eerste niet-Spaanse af aan de opleiding flamencozang aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona. Uniek en persoonlijk verhaal.
Solo, Lunza Zegers van €20 voor €15 met kortingscode 904-10345

Over liefde en loslaten,

In Over liefde en loslaten laat Jan Geurtz zien dat bijvoorbeeld een relatiecrisis, en elke pijnlijke emotie die we dan ervaren, in wezen een opening is naar spirituele groei. Met behulp van korte praktische instructies wordt getoond hoe we de sprong kunnen maken vanuit ego’s beknellende gedachten en emoties naar ruime open liefdevolle staat van zijn. Een persoonlijke gids op je spirituele zoektocht naar de essentie van het bestaan.
Over liefde en loslaten, Jan Geurtz van €19,99  voor €14,99 met kortingscode 904-10346

Sofasessies,

Op haar 28ste ging actrice en schrijfster Marian Mudder voor het eerst in therapie voor haar angsten en depressies. Het hielp niks. In Sofasessiesfileert ze elke therapie die ze ooit is aangegaan op een manier die we van haar kennen: hilarisch, hartstochtelijk en schaamteloos eerlijk. Wijs geworden door zelfstudie en ervaring legt ze op heldere wijze uit waaróm de therapieën niet hebben gewerkt en vooral wat haar wél heeft geholpen.
Sofasessies, Marian Mudder van €17,99 voor €12,99 met kortingscode 904-10348

Mindful opvoeden in een druk bestaan,

Soms lijkt het ouderschap een eindeloze to-dolijst: je kinderen ophalen van de crèche of van school, een oppas regelen, hen helpen met hun huiswerk. Hoe kun je omgaan met stress, ruzie en schuldgevoel, hoe zie je de ware aard van je kind? De combinatie van theorie en oefeningen die makkelijk in de dagelijkse praktijk zijn toe te passen, maakt dit boek tot een ideale cursus in mindful ouderschap.
Mindful opvoeden in een druk bestaan, Susan Bögels van €18,99 voor €13,99 met kortingscode 904-10347

In het oranje ochtendlicht ,

Nina Riggs krijgt op haar 38ste te horen dat ze een ongeneeslijke vorm van kanker heeft. Met de weergaloze essays van Montaigne en Emerson als leidraad beschrijft Riggs hoe het is als schrijver, als moeder en als echtgenote verder te leven na zulk intens droevig nieuws. Van de kleine, dagelijkse handelingen tot de moeilijke gesprekken die ze moet voeren met haar twee jonge zoontjes: Riggs beschrijft haar laatste maanden vol warmte, met lichtheid en humor. Een inspirerend, ontroerend en vooral enorm levensbevestigend boek over onze sterfelijkheid.
In het oranje ochtendlicht, Nina Riggs van €20 voor €15 met kortingscode 904-10365

Het nieuwe mentaal,

Neuropsychologe Elke Geraerts ontmaskert de mythe van time management, legt uit waarom onze eeuwige zoektocht naar een betere work-life balans tevergeefs is, verklaart hoe empathie kan leiden tot succes, en beschrijft hoe leiderschap er in de 21ste eeuw zal uitzien. Het resultaat is een krachtig pleidooi om met meer lef aan het roer te staan van ons eigen leven en voor ons brein die keuzes te maken die ons op lange termijn gelukkiger en succesvoller zullen maken.
Het nieuwe mentaal , Elke Geraerts van €19,99 voor €14,99 met kortingscode 904-10344

Ruimer dan de hemel,

Wat als je alles wat je denkt te zijn – je lichaam, geest, emoties en conditioneringen – juist niet bent? Wat als dit slechts een zelfportret is, gevormd door gewoonten, aannames en onjuiste identificatie? Mooji toont ons dat we ten diepste tijdloze, grenzeloze liefde en vrijheid zijn en niet degene die we doorgaans denken te zijn. Hij roept ons op zelf op zoek te gaan naar onze ware natuur.
Ruimer dan de hemel, weidser dan de ruimte, Mooji van €23,95 voor €18,95 met kortingscode 904-10356

De kracht van stilte,

Staat je telefoon altijd aan? Zou je regelmatig willen dat er meer uren in een dag zaten? Zou je een betere balans in je leven willen vinden, maar weet je niet hoe? Aan de hand van herkenbare voorbeelden en duidelijke oefeningen leert Kankyo Tannier je stilte te vinden en echt te ervaren. Leer beter luisteren, kijken en genieten van rustmomenten: ze zijn gratis en overal!
De kracht van stilte, Kankyo Tannier van €17,99 voor €12,99 met kortingscode 904-10353

Gewoon God,

Philip Troost (1959) werkt in een praktijk voor psychotherapie en pastoraat. Op een prikkelend spirituele manier zoekt hij naar een eerlijke, ervaarbare manier om met God te leven en over hem te spreken. Hij wil niet blijven steken in overspannen geloofsuitspraken en hoge morele verwachtingspatronen. Volgens hem is geloven vooral niet een zaak van je hoofd. Pas in het volle leven met zijn dagelijkse handelingen krijg je contact met de energie van God.
Gewoon God, Philip Troost van €17,99 voor €12,99 met kortingscode 904-10342

De keuze,

In De keuze deelt dr. Edith Eger haar oorlogsherinneringen en de opmerkelijke verhalen van hen die zij sindsdien heeft geholpen. Als psycholoog doet zij uit de doeken hoe ze haar cliënten helpt om zich uit hun eigen gedachten te bevrijden, en hoe iedereen voor vrijheid kan kiezen. Haar indrukwekkende en belangrijke verhaal is een inspiratie voor iedereen.
De keuze, Edith Eva Eger van €19,99 voor €14,99 met kortingscode 904-10339