Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

eenheid in Ziel, Mind en Lichaam.

1 januari 1970 @ 00:00 - 22 januari 2018 @ 18:00

€115

Evenement Navigatie

Ervaar een leven in gezondheid, vrijheid en vreugde.
Soul Mind Body Alignment gaat over het samenbrengen van je innerlijke wereld en de buitenwereld. Het gaat om eenheid in je ziel, hart, geest en lichaam, zodat je in harmonie kunt leven met de universele principes en wetten. Het gaat om balans brengen in je gezondheid, zodat je vanuit je hoogste kwaliteit kunt leven – in je persoonlijke leven, relaties, financiën, zaken, intelligentie, spirituele reis en meer. Wanneer je gezondheid in eenheid, balans en harmonie is, kun je werkelijk vanuit je hogere potentieel en een diepere verbinding leven.

In de Soul Mind Body Alignment workshop zul je de diepe wijsheid, kennis en praktische technieken van Master Zhi Gang Sha ontdekken, die mensen wereldwijd hebben bekrachtigd om de eenheid en verbinding in hun leven en zielreis te brengen.

Je zal leren en ervaren:
De kracht, vermogens en eigenschappen van de ziel.
De unieke verbinding tussen de ziel, het hart, de geest en het lichaam; hoe ze geblokkeerd kunnen raken en hoe je ze in eenheid kunt brengen om optimale gezondheid, welzijn en geluk te ervaren.
Een speciale code om het ware geluid van je hart en ziel via je stem naar buiten te brengen, voor ware vrijheid en vreugde.
De kracht van je ziel en hoe deze te gebruiken voor elk aspect van je leven, met inbegrip van je gezondheid, relaties, intelligentie, financiën, zaken en meer.
Speciale Tao Hands blessings en hoe je Tao Hands kunt ontvangen om licht en kracht over te dragen aan jezelf, anderen, groepen en op afstand.
Een Tao Love transmissie (permanente spirituele overdracht) om je staat van eenheid en verbinding te versterken.
En meer.
Deze workshop is voor jou als …
Je op zoek bent naar gezondheid, geluk en succes in je dagelijks leven.
Je zelf al gezondheidsoefeningen of meditatie toepast voor je gezondheid en/of ontwikkeling, maar je meer vooruitgang wilt boeken.
Je je inzet voor het welzijn van anderen en op zoek bent naar aanvullende mogelijkheden om jouw hulpverlening of diensten te versterken, persoonlijk, met groepen of op afstand.
Je een verschil wilt maken in het leven van je familie, vrienden, dierbaren, anderen en ook om liefde, vrede en harmonie in je gemeenschap, land en wereld tot stand te brengen.
Je de beste versie van jezelf wilt worden, je grootste potentieel wilt bereiken in je ziel, hart, geest en lichaam en anderen werkelijk wilt helpen om optimale gezondheid, geluk en succes te kunnen ervaren.

vrijdag 16 februari van 15-18uur
zaterdag 17 en zondag 18 februari van 10-20uur

Gegevens

Begin:
1 januari 1970 @ 00:00
Einde:
22 januari 2018 @ 18:00
Kosten:
€115
Website:
http://webshop-nlbv.drsha.com/soul-mind-body-alignment-workshop-2018-jan-12-14-soulfulness-nederland.html