Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De (tover)kracht van taal

januari 18 @ 19:00 - 20:45

€12,50

In januari, de Maand van de Spiritualiteit, geeft Sofie van Hapert driemaal een schrijfworkshop. Elk met een eigen thema. De eerste workshop is De (tover)kracht van taal. Wat woorden je laten voelen.

Woorden zijn bijzonder. Ze bezitten kracht. Ze bewegen ons, brengen gevoelens over en kunnen een situatie voor altijd veranderen. Het lezen van woorden kan je raken. Door woorden hardop uit te spreken, als je bijvoorbeeld je mening geeft, kun je een relatie op zijn kop zetten. In deze workshop gaan we voelen wat taal met je doet. Wat maakt het in je los? Hoe komt dat? En wat hebben woorden te maken met wat je over jezelf denkt?

We gaan schrijven en komen zo dichter bij de (tover)kracht van het woord. Je ontdekt welke woorden en spreuken belangrijk zijn in jouw leven, welke je niet meer wilt geloven en welke je juist niet vaak genoeg kunt horen.

Sofie van Hapert: “Ik schrijf en maak boekkunst. Van jongs af aan ben ik in de ban van woorden. Ze zijn magisch en bezitten genezende kracht. Ze brengen mij bij mijn gevoel en inspireren me. Dat vind ik zo wonderlijk dat ik dit graag met je deel. Ik schreef verschillende verhalen, waaronder Een kunst van leven een antropologische studie over healing, Het is de Liefde en Alles is gevoel.”

De tweede workshop, Schrijf je vrij, is op vrijdag 25 januari.
De derde workshop, Schrijven vanuit je hart, is op vrijdag 1 februari.

Gegevens

Datum:
januari 18
Tijd:
19:00 - 20:45
Kosten:
€12,50
Website:
http://www.bibliotheekeindhoven.nl

Organisator

de Bibliotheek Eindhoven
Telefoon:
040 260 4 260
E-mail:
klantenservice@bibliotheekeindhoven.nl
Website:
www.bibliotheekeindhoven.nl

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven
Emmasingel 22
Eindhoven,
+ Google Maps
Telefoon:
040 260 4 260
Website:
www.bibliotheekeindhoven.nl