Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Andes Mystiek

januari 20 @ 14:00 - 16:00

€2,50

Tijdens een beeldende presentatie neemt Inge Verheijden je mee naar de oude inheemse tradities uit het hart van het Andes hooggebergte. Daar is, in een lange onafgebroken afstammingslijn van mensen die de ‘behoeders van de wijsheid’ zijn, een mystieke praktische levenswijze bewaard gebleven.

In deze onrustige en roerige tijden, waarbij veranderingen zo snel gaan dat het meer dan ooit noodzakelijk is om het anker in jezelf te vinden, biedt deze kennis bruikbare inzichten die je als mens kan helpen je leven de juiste richting op te sturen.

De presentatie geeft antwoorden op vragen hoe je als Westerling deze oude sjamanistische wijsheid kunt benaderen, waar de mensheid nu staat in de grote kosmische geschiedenis van de aarde, hoe vrijheid te ervaren in onze strak georganiseerde veeleisende maatschappij en nog meer…

Deze bijeenkomst is voor eenieder die interesse heeft in een visie die gebaseerd is op een met de natuur geïntegreerde levenswijze, waarbij de wijsheid van het hart aanwezig is in elk aspect van het dagelijks leven. De presentatie bestaat uit een lezing met eigen foto’s en de vertoning van de film Salk’a. Salk’a is Quechua – de taal van de Andes – en betekent de ‘vrije, niet getemde’ energie.

Inge Verheijden kwam in 2008 in aanraking met de levensvisie van de bewoners van de Andes. Sindsdien heeft zij deze Kosmovisie omarmt. Zij draagt deze kennis uit via o.a. presentaties en in mei 2019 organiseert zij voor geïnteresseerden een reis naar Peru. Meer informatie: www.degoedestroom.nl.

Gegevens

Datum:
januari 20
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€2,50

Organisator

de Bibliotheek Eindhoven
Telefoon:
040 260 4 260
E-mail:
klantenservice@bibliotheekeindhoven.nl
Website:
www.bibliotheekeindhoven.nl

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven
Emmasingel 22
Eindhoven,
+ Google Maps
Telefoon:
040 260 4 260
Website:
www.bibliotheekeindhoven.nl