Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bewustzijn en verbinding te Den Dungen

januari 18 @ 19:30 - 22:00

€2,50

Bibliotheek Den Dungen organiseert in het kader van de Maand van de Spiritualiteit een avond over zingeving. Laat je bijpraten over de zin van het leven en bewustwording. Kom meer te weten over burnout en het begrijpen van je hoogsensitieve kind. Laat je meegenomen voorwerp of foto ‘lezen’ door Marianne van de Weijer, kind/gezin en bull-shit coach, trainer, spreker.
Als afsluiting van de avond laat je je meevoeren op een klankreis waarbij de trillingen van de klankschalen jouw levensenergie in beweging brengen en je uitnodigen tot een wezenlijk contact met jezelf. De klanken werken diep en helend in op je hart, lichaam en geest, ze brengen diepe ontspanning en bieden zo ruimte voor groei en hernieuwde energie.

De lezing wordt verzorgd door Marianne van de Weijer (van praktijk Kiluma, jezelf ontmoeten). Marianne is gezinscoach, bruggenbouwer, Shambhala Reiki Master en richt zich in haar werk op het verhogen van de levenskwaliteit.
De klankreis wordt verzorgd door Angela Vos en Yvonne de Reijer van LevendeMuziek. Zij bieden naast klankreizen ook Klankmassages, Bowen, Emmett, muzieklessen en muziektherapie aan.

Datum: 18 januari 2019
Tijd: 19.30-22.00u
Locatie: Bibliotheek Den Dungen in de Litserborg, Litserstraat 2, Den Dungen
Prijs: 2,50 voor leden van de bieb en 4 euro voor niet-leden
Aanmelden en meer info via: activiteiten_bieb@outlook.com

Gegevens

Datum:
januari 18
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€2,50
Website:
https://www.facebook.com/events/209291593316731/

Organisator

Bibliotheek Den Dungen
E-mail:
activiteiten_bieb@outlook.com

Locatie

Litserborg, Den Dungen
Litserstraat 2
Den Dungen, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.litserborg.nl